Gecertificeerd partner.

Het belangrijkste is dat zaken kloppen. Door te kiezen voor Van den Hout Installatie ben je gegarandeerd van een betrouwbare partner en een installatie die op alle fronten voldoet aan de geldende regels en richtlijnen. Wij kijken niet alleen naar vandaag, maar zien ook wat in de toekomst het beste voor jouw bedrijf is. Hierbij is kwaliteit onze belangrijkste maatstaf, dat tonen we aan met onze BRL SIKB 7800 certificering.

Bij ons kun je rekenen op een nuchtere, pragmatische aanpak wat resulteert in goede, leesbare en bruikbare documenten die praktisch toepasbaar zijn binnen je organisatie. 

vd Hout Installatie - gecertificeerd partner

BRL SIKB 7800: Beoordelingsrichtlijn Tankinstallaties. 

Valt je bedrijf onder het Activiteitenbesluit dan ben je wettelijk verplicht vanuit de PGS 28, PGS 30 en/of PGS 31 om je opslaginstallatie te laten installeren door een BRL SIKB 7800 gecertificeerd tankinstallateur. In BRL SIKB 7800 (voorheen BRL K903) zijn de technische eisen opgenomen die wij als installateur moeten hanteren bij het bouwen en (preventief) onderhouden van boven- en ondergrondse tankinstallaties. Het schrijft onder meer de constructie-eisen van tanks en het proces van ontwerp, realisatie en oplevering van installaties voor (milieubedreigende) vloeistoffen en dampen voor.
 

Van den Hout Installatie is BRL SIKB 7800 gecertificeerd voor de installatie en het onderhoud van boven- en ondergrondse tankinstallaties. Afhankelijk van klantspecifieke voorkeuren, de betreffende vloeistof en de wettelijke eisen worden de installaties in (roestvast)staal, kunststof of een combinatie van beide geleverd en in enkelwandige of dubbelwandige uitvoering geïnstalleerd. Onze totaalservice omvat ook de mogelijke levering van chemie tanks (zowel kunststof als staal/ RVS, doseerkasten, vulsystemen, e.d.).

ISO 9001 & VCA** certificaat.

Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in NEN-EN-ISO 9001. Hiermee tonen wij aan dat we kwaliteit leveren met inachtneming van veiligheid, gezondheid, welzijn en het milieu. Daarnaast is ons VGWM-beleid objectief getoetst volgens de VGM Checklist Aannemers en erkend met het VCA** certificaat.